Valuta:
adidas voetbalschoenen ,voetbalschoenen zonder veters ,voetbalschoenen met sokje,voetbalschoenen nike,gewatteerde jas ,gewatteerde jas heren
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


World Wide Shipping

Wij verzenden wereldwijd echter als u ergens woont onder het opleggen van sancties van de Verenigde Naties of verblijft in een land in oorlog; we kunnen problemen hebben om naar u te verzenden.

Verzendkosten

De meeste van onze producten zijn EMS gratis. Maar als u andere verzendmethoden wilt kiezen, moet u de extra verzendkosten betalen. Natuurlijk worden de verzendkosten bepaald door de bestemming en de methoden.

Levertijd

meestal verzenden wij uw bestelling binnen 12 uur. En afhankelijk van de bestemming duurt het 3-5 dagen onderweg.

Uw bestelling volgen

We sturen u een trackingnummer wanneer we uw bestelling verzenden en u kunt uw bestelling volgen op basis van de methoden die van toepassing zijn op uw verzendmethode. U kunt beginnen met traceren na 12-24 uur na ontvangst van uw trackingnummer.

Verzekering

alle pakketten zijn verzekerd en we garanderen de bezorging.

Return and Exchange

We willen dat u zelfverzekerd bent over winkelen met onze website. We garanderen dat onze producten en service van hoge kwaliteit zijn. Als je een probleem hebt, of als je niet tevreden bent met het kopen van je aankoop, dan zullen we de zaak rechtzetten.

1.) Het is gegarandeerd dat alle pakketten in goede staat worden verzonden. Controleer uw levering ter plaatse om uw interesses te waarborgen. Als er tijdens de verzending schade is opgetreden, kunt u een vordering tot schadevergoeding indienen bij het postkantoor.

2.) Als er een kwaliteitsprobleem is met de goederen die u heeft ontvangen, neem dan binnen een week contact op met onze klantenservice. We zullen terugbetalen of omruilen als uw vereisten.

3.) Als er geschenken bij uw pakket zijn, stuurt u deze dan terug, evenals uw terugbetaalde goederen.

4.) Alle retouren worden alleen geaccepteerd als de originele verpakking en labels nog steeds zijn bevestigd.

Let op:

We zullen weigeren om terug te gaan of om te ruilen in een van de volgende situaties:

1. De schade is veroorzaakt doordat het op oneigenlijke wijze is gebruikt.

2. De goederen behoren niet tot de winkel van het oosten.

3. Wij ontvangen uw geretourneerde goederen niet, die niet compleet zijn.

4. De originele verpakking is beschadigd.

Terug